Georgie Daniel Vlad

Postat de Hacman Gabriel în Colegiu, Apr 18, 16:14

Personalitate elegantă, spirit rafinat al cunoașterii umane, Profesorul Georgie Vlad, reper identitar al  învățământului liceal sucevean, trecut în lumea drepților,  va dăinui în conştiinţa tuturor  celor cărora ne-a dăruit cu generozitate și cu noblețe activitatea de o viaţă parcursă într-o înaltă ţinută.

Absolvent și profesor al Colegiului Naţional „Ștefan cel Mare” – instituţie pe care a venerat-o – Omul Georgie Vlad a avut vocația întemeietorului de școală de excelență, fiind inspector școlar, director cu merite incontestabile în afirmarea informaticii în școala suceveană. A fost un om de excepţie, a fost un profesor cu autoritate în domeniul atât de complex al informaticii, apreciat şi iubit de elevi, de colegi şi de părinţi pentru omenia lui remarcabilă,  pentru grija cu care veghea la bunul mers al lucrurilor, pentru tactul lui psihopedagogic, dar şi pentru felul unic în care a îndrumat atâtea generaţii de elevi olimpici care astăzi se regăsesc între informaticienii de renume ai ţării.

Lasă în urmă un gol imens încărcat de tristeţe şi regrete, dar şi amintiri de neuitat care ne vor însoţi întotdeauna.

Vă mulțumim, Domnule Profesor! Ne veți lipsi enorm, dar vă vom păstra etern în panteonul spiritului ștefaniștilor! Drum lin spre Ceruri, în Lumină şi Pace, Domnule Profesor!

Sincere condoleanțe familiei!

Colegii de la Colegiul Național ”Ștefan cel Mare” Suceava

 

Trebuie sa fii autentificat pentru a putea comenta.