DefCamp 2011 @Iași You think you are safe?

Postat de în , Nov 28, 15:11

 

             DefCamp merge pe 17 decembrie la Iaşi într-un maraton de o zi încărcat cu numeroase prezentări tehnice din domeniul (in)securităţii informatice. 

             DefCamp 2011 @Iaşi este un eveniment important pentru Moldova şi pentru toţi pasionaţii din această zonă pentru că reprezintă prima ediţie regională a conferinţei de hacking & INFOSEC DefCamp, organizată pentru prima dată la scară naţională în acest an în Bran.

             Scopul întâlnirii de pe 17 decembrie din Iaşi este intrarea în contact cu oamenii pasionaţi de securitate informatică din judeţele Moldovei, de a promova şi încuraja schimbul de experienţă. 

            “DefCamp a apărut din dorinţa de a reuni pentru prima dată experţii în securitatea informatică din România într-un mediu informal, care să le permită să se cunoască, să participe la competiţii şi să lege prietenii ce le vor permite în viitorul apropiat să cerceteze, să dezvolte şi să se dezvolte în acest domeniu.  Întâlnirea de la Bran s-a bucurat de un weekend încărcat cu prezentări tehnice şi de actualitate, o competiţie ce i-a adunat pe toţi participanţii şi seri de socializare memorabile. Acum aşteptăm DefCamp 2011 @Iaşi.”, a declarat Andrei Avădănei, coordonatorul şi iniţiatorul acestui proiect.    

 Despre DefCamp :

             DefCamp este o iniţiativă naţională dedicată dezvoltării competenţelor tinerilor pasionaţi de securitate informatică, prin crearea unui mediu offline stimulativ ce să permită schimbul de cunoştinţe între specialiştii în securitate underground, mediul academic şi corporatist din Romnia. Evenimentul este organizat de WorldIT.info, Asociaţia GREPIT şi Universitatea Tehnică "Gheorghe Asachi" cu sprijinul BitDefender România, CreActivity.ro şi al Asociaţiei Studenţilor Informaticieni din Iaşi.

             Evenimentul se va desfăşura într-o singură zi al cărei program va fi încărcat cu o serie de prezentări ale unor experţi în securitate informatică din diverse colţuri ale ţării, simpli pasionaţi ai domeniului, specialişti în securitate underground sau experţi în securitate ce vor veni din mediul academic sau din partea unor companii naţionale şi internaţionale cu sedii în România.        

            Înscrierea la eveniment este gratuită şi poate fi realizată aplicând pe formularul de pe site.  Mai multe detalii aici.

Trebuie sa fii autentificat pentru a putea comenta.