• +40 0230 551 342
    cn_stefan@yahoo.com
  • Nu am putut gasi nimic. Incercati sa cautati dupa cuvinte cheie sau categorii.

Meniu

Mesaj la deschiderea anului școlar 2020-2021

Mesaj la deschiderea anului școlar 2020-2021

 

        Motto:

 

O minte educată își permite să

susțină un gând fără să-l accepte.

 

            ARISTOTEL

 

Stimați părinți,

 

 

      Felicitându-vă pentru performanțele elevilor noștri în anul școlar 2019-2020, noi,  membrii personalului didactic și nedidactic ai colegiului, ne exprimăm speranța ca parteneriatul familie‑școală să asigure îndeplinirea obiectivelor propuse, începând cu prioritatea protejării sănătății tuturor. Mai mult ca oricând, funcționarea binomului părinte-diriginte este esențială pentru o activitate desfășurată la nivelul calitativ al tradiției colegiului.

   Vă mulțumim pentru colaborare și vă asigurăm de disponibilitatea noastră permanentă pentru dialog constructiv și generator de beneficii instituționale!

 

 

Dragi elevi,

 

 

         Și acest nou și complicat an școlar va face parte din remarcabila istorie a școlii noastre, dar și din povestea vieții fiecăruia dintre voi. Credem în inteligența și inspirația voastră în asumarea noii paradigme a educației, în care dezvoltarea digitalizării proceselor aferente ați anticipat-o chiar înainte de apariția pandemiei.

         Vă rugăm să vă protejați sănătatea, premisă esențială pentru performarea specifică stării de spirit a ștefaniștilor!

 

 

Dragi colegi,

 

      Avem convingerea că și în acest an școlar învăluit de mister vom reuși să respectăm regula de aur a intercomunicarii în cheia prestigiului generat de întemeitorii liceului nostru, admirabili elevi și profesori!  

      Sănătate și succes tuturor!

 

14.09.2020,

 

Direcțiunea