Scary Halloween 2018

Postat de Barabas Sanda în Colegiu, Nov 06, 11:56

               

             

  E scary… E spooky… E creepy… E ghostly… E mysterious…

    E Halloween la Colegiul Național “Ștefan cel Mare”!

       O frumoasă manifestare a claselor V-VIII a avut loc în aula colegiului, pe data de 31 octombrie 2018.

       Elevii clasei a V-a, sub bagheta magică a doamnei profesoare Mariana Savin-Giosan, s-au costumat în diverse ținute cum ar fi: vrăjitoare, pisici negre, schelete, vampiri, mumii și chiar într-o banană, pentru a cere “Trick or Treat“ colegilor lor mai mari de la clasa a XI-a, de la care au și primit bomboanele binemeritate.

       Clasa a VII-a, sub vraja doamnei profesor-diriginte Elisabeta Mracica Bucaciuc, a prezentat un catalog vrăjit, plin de termeni, cum ar fi: cauldron, wand, goblin, Grim Reaper, Jach O’Lantern...

       Clasa a VIII-a și-a desemnat vârcolacii cei mai buni ca să aducă hrană pentru restul clasei, aceștia fiind: Vlad Hodoroabă, Alexia Babliuc, George Hreceniuc, Valentin Munteanu. Ei au interpretat sceneta “The Monster Bunch“ și au încântat cu prestația lor. Momentul a fost învăluit de magia doamnelor profesoare Sabina-Lucia Grapini și Alina Crețu.

        În finalul manifestării fermecate, toți cei prezenți s-au bucurat de multe bomboane de ciocolată, tânjind deja după farmecul  următorului Halloween.

        Clasele de liceu au organizat o petrecere tematică de Halloween, în sala de sport a colegiului, vineri, 26 octombrie 2018. Impresiile ne sunt împărtășite de Alexandra Galan, din clasa a X-a A.

Vineri, 26 octombrie, în sala mică de sport a liceului nostru a avut loc Balul de Halloween intitulat "Spooky party". Cu ocazia acestui eveniment, elevii au avut ocazia de a-și lăsa imaginația liberă, purtând costume specifice sărbătorii de Halloween și machiaje deosebite. De asemenea, aceștia au avut prilejul de a participa la diferite activități organizate de doamna profesoară Mariana Savin-Giosan precum: concurs de dans, probă de testare a imaginației prin gândirea unei scenete, cursă cu obstacole, respectiv o cursă bazată pe echilibristică. Atmosfera a fost întreținută de DJ Zeno, care i-a distrat pe cei prezenți atât cu melodii contemporane cât și cu diferite beat-uri electronice îndrăgite, iar doi fotografi au surprins cele mai bune momente. Petrecerea s-a terminat spre seară, în aceeași veselie în care a și început, cu speranța că elevii vor fi în număr și mai mare anul viitor.”