• +40 0230 551 342
    cn_stefan@yahoo.com
  • Nu am putut gasi nimic. Incercati sa cautati dupa cuvinte cheie sau categorii.

Meniu

Examene OXFORD TEST OF ENGLISH

Sesiunea de examinare

OXFORD TEST OF ENGLISH

luni, 27 mai 2024, ora 14

la Colegiul Național „Ștefan cel Mare” Suceava

în laboratorul de informatică L2.

Elevii se pot inscrie pe site-ul: https://www.oxfordtestofenglish.ro/

   Singurul test de limba engleza certificat de Universitatea din Oxford Certificatul este recunoscut si echivalat cu proba de evaluare a competentelor lingvistice din cadrul examenului național de BACALAUREAT, precum si la admiterea in liceele/ facultățile cu profil bilingv sau engleza intensiv.

  • Programare ONLINE, testare ONLINE, rezultate ONLINE
  • Singurul test ce se adaptează la nivelul tău de cunoștințe
  • Cel mai rapid test de certificare cu o durata de doar 2 ore
  • Este 100% flexibil, putând fi programat in orice zi a anului

 

Pentru înscrieri sau alte informații:

 

   contact@oxfordtestofenglish.ro

 

   0770 998 865  /  0738 295 716

 

Oxford Test of English este cea mai noua certificare de limba Engleza creata de Universitatea din Oxford, fiind recunoscuta nu doar de Ministerul Educației Naționale din Romania, ci și de instituții internaționale. Oxford Test of English poate fi folosit pentru a echivala proba de evaluare a competentelor lingvistice din cadrul Examenului de Bacalaureat, dar si pentru admiterea la liceele/ facultățile cu profil bilingv sau engleza intensiv. Este cel mai rapid si mai flexibil test de acest tip, putând fi susținut 365 de zile pe an și având o durata de doar 2 ore, rezultatele fiind primite in 5-14 zile.

Linkul de acces al paginii Oxford Test of English România:

https://oxfordtestofenglish.ro/

Prezentarea digitală a OTE o puteți accesa aici, sau puteți vizualiza acest video. Totodată varianta demo a testului poate fi accesată aici pentru OTE ți aici pentru OTE for schools. De asemenea, avem si o gama de resurse gratuite pentru cei ce doresc să le folosească pentru pregătirea studenților în vederea efectuării testării.

 


Lista examenelor cu recunoaştere internaţională de certificare a competenţelor lingvistice în limbi străine și metodologia de recunoaștere și echivalare a acestora la probele de evaluare a competenţelor - Bacalaureat

Fisiere atasate