Concurs clasa a IV-a si a VIII-a

Postat de în Concurs, May 11, 18:15

 

Cu participarea elevilor, la data de 26.05.2012, Colegiul Național "Ștefan cel Mare" Suceava  organizează a zecea ediţie a concursului adresat elevilor de clasa a IV -a şi a VIII - a, manifestare desfăşurată și în acest an sub generosul patronaj al  Primăriei Suceava.   

           Proba de concurs constă în elaborarea unei lucrări de redactare a soluțiilor la două -trei exerciții / probleme de      matematică şi în dezvoltarea unui subiect de creaţie literară.

Ne propunem ca acest concurs să fie o adevărată competiţie elevilor talentaţi ai municipiului, motiv pentru care vă rugăm să ne comunicaţi numele şi prenumele celor mai competitivi  elevi din fiecare clasă a IV-a şi din fiecare clasă a VIII-a din şcoala Dumneavoastră care doresc să concureze la data de 26.05.2012, începând cu orele 1200, la sediul colegiului.

Pentru reuşita organizării concursului, Vă rugăm ca lista candidaţilor să fie transmisă secretariatului colegiului până la data de 25.05.2012 ora 10,00.

Nu ne îndoim de faptul că cei mai mulţi dintre candidaţi vor fi aplaudaţi  la data de 01.06.2012, orele 14,00 în sala de festivităţi a colegiului, unde,elevii își vor primi premii în bani, diplome şi obiecte înmânate chiar de Primarul Sucevei.

Evident, evenimentul este și o manifestare dedicată Zilei Internaţionale a Copilului. Cu speranţa unei colaborări constante şi benefice elevilor și cu respectul nostru, Consiliul Profesoral al Colegiului Naţional “Ştefan cel Mare” din Suceava.

 

 

 

Director,

 

Prof. Dan POPESCU

Trebuie sa fii autentificat pentru a putea comenta.