Certificarea IC3 GS4

Postat de Petrisor Adrian în Colegiu, Oct 05, 23:09

Certificarea IC3 GS4


                                 

             Indiferent dacă planifici să te specializezi în calculatoare sau dacă, pur şi simplu, doreşti să ieşi în evidenţă, IC3 este prima ta opţiune. IC3 Digital Literacy Certification asigură atât elevilor, studenţilor, cât şi celor ce îşi caută un loc de muncă, cunoştinţele de bază necesare unei reuşite în mediile care solicită folosirea calculatorului şi a internetului.

Global Standard 4 este un standard recunoscut la nivel internaţional pentru alfabetizarea digitală şi reflectă cele mai relevante competenţe, atât pentru cei din sistemul de învăţâmânt, cât şi pentru întreaga comunitate.

            Într-o lume a digitalului în continuă expansiune, în situaţia în care fiecare domeniu şi fiecare funcţie este influenţată de calculatoare, certificarea IC3 poate ajuta să îţi îmbunătăţeşti cunoştinţele în cele mai importante şi de valoare domenii.

Certificarea IC3 este compusă din 3 examene. Pentru a obține certificarea în IC3 este necesar să promovezi toate cele trei examene:

  • Bazele utilizării calculatorului
  • Aplicații cheie
  • Activități online

Fiecare examen se susţine online şi durează 50 de minute. Examenele pot fi promovate în orice ordine în orice interval de timp. Rezultatele sunt afişate imediat după finalizarea examenului.

Dacă ai competenţe digitale, vei şti să răspunzi la intrebările de aici.

FĂRĂ taxă de înregistrare – Înregistrare online, gratuită

IC3_Logo_2014 - IC3 only

FĂRĂ birocraţie – Toate detaliile despre examene sunt stocate pe portalul Certiport, disponibile oriunde, oricând.

IC3_Logo_2014 - IC3 only

FĂRĂ competenţe digitale la BAC – IC3 GS4 este recunoscut de Ministerul Educației Naționale și echivalat cu examenul de competențe digitale cu nivelul Utilizator experimentat.

IC3_Logo_2014 - IC3 only

Alegeţi limba în care susţineţi examenele – Susțineți examenele în limba română, engleză, franceză, germană sau spaniolă.

 IC3_Logo_2014 - IC3 only Examen actualizat – Susțineți examenele în limba română, engleză, franceză, germană sau spaniolă.

IC3_Logo_2014 - IC3 only Examen actualizat – Global Standard 4 reflectă cele mai noi aplicații de tehnologie, ICT inclusive utilizarea tabletelor, social media și cloud computing.

Certificat gratuit – Certificatul gratuit este expediat gratuit direct din SUA şi conţine elemente de autenticitate printr-o hologramă autentică.

IC3_Logo_2014 - IC3 onlyCertificat securizat şi verificabil – Fiecare certificat IC3 include un cod unic de validare de 9 cifre care permite posesorului să dovedească originalitatea certificatului prin acces la verify.certiport.com.

IC3_Logo_2014 - IC3 onlySimulări – Disponibile în format online și offline.

eBook – Disponibil în limba română

Relaţii suplimentare: prof. Adrian Petrişor

                               inginer de sistem Nenec Gabriela