English Summer Days

Postat de Barabas Sanda în Colegiu, Jul 31, 10:43

"English Summer Days" este o şcoală de vară, ce s-a desfăşurat în perioada 17-28 iulie 2017, în cadrul colegiului nostru. Coordonat de doamna profesor Elisabeta Bucaciuc-Mracica, proiectul şi-a propus ca, prin activităţi extracurriculare atractive, să stârnească interesul elevilor de clasa a V-a şi a VI-a pentru studiul și vorbitul limbii engleze, la nivelurile A2-B1.

 În fiecare zi, copiii au citit câte o poveste având ca temă întâmplări ale copiilor din ziua de astăzi, situaţii pe care le întâmpină și ei în viaţa de zi cu zi. Pentru fiecare poveste, elevii au ales un motto inspirat din experienţele protagoniştilor.

Pe lângă activităţile dedicate îmbogăţirii vocabularului limbii engleze, copiii s-au putut recrea, luând parte la jocuri precum "Treasure Hunt" și altele ce au implicat mingi de plajă şi baloane mari, au făcut postere dedicate activităţilor zilei şi au urmărit lecţii de limba engleză pe Youtube.

Fiecare zi s-a încheiat cu o surpriză, una mai captivantă decât cealaltă. La final, fiecare cursant a primit câte o diplomă de participare.