• +40 0230 551 342
    cn_stefan@yahoo.com
  • Nu am putut gasi nimic. Incercati sa cautati dupa cuvinte cheie sau categorii.

Meniu

Ziua Bucovinei și Ziua Națională

Ziua Bucovinei și Ziua Națională

   

 

    Astăzi, 29 noiembrie 2022, elevii colegiului nostru au ținut să sărbătorească Ziua Bucovinei și Ziua Națională a României în cadrul proiectului educațional „100 DE ANI DE LA ÎNCORONAREA SUVERANILOR MARII UNIRI!”. Mai mulți profesori diriginți au organizat activități tematice, cum ar fi de exemplu la clasele a V-a.

   La ora 11 în Aula colegiului Simion Florea Marian, au avut loc alte activități din proiect și anume un grup de elevi și eleve de la colegiul nostru au cântat Imnul național, apoi elevul Ștefan Naie din clasa a XII-a C ne-a încântat din nou cu o prezentare Marea Unire din 1918. Conferința de pace de la Paris-Versailles.

   A urmat un moment deosebit de emoționant susținut de eleva Maria Cristina Lucan, din clasa a X-a E. Eleva Miruna Lațiș din clasa a IX - F ne-a demonstrat că Regina Maria a avut un rol deosebit în realizarea Marii Uniri. A urmat un concurs de cultură generală pe tema activității, tip Kahoot și s-au înmânat diplome și premii elevilor care s-au situat pe primele șase poziții.

   La finalul activităților din aulă, mai multe clase de elevi ai colegiului au realizat o foarte frumoasă horă a unirii!

 

LA MULȚI ANI ROMÂNIA, LA MULȚI ANI ROMÂNI!

 

Mulțumim tuturor celor care s-au implicat pentru reușita activităților de astăzi!

 

Link--> album foto